Varekurv

Ingen varer

Mini golfspiller - Pit Green

Variant:

DKK 519,00
Tilføj til indkøbskurv

Med sine knap 12 cm er den godt nok klart mindre end en almindelig golfspiller, men med hensyn til slagkraften, præcision og taktik er Pit Green tæt på at være professionel. Som i et ægte spil, vælger han den rigtige golfkølle til hver situation (driver, jern, putter). Takket være sin præcisionsmekanisme finder Pit Green både med kraftfulde og veldoseret slag sit mål. Selv golfbolden opfører sig så realistisk, som på den ægte green, og den bliver også straks liggende på hårde overflader. Pit Green er den ultimative udfordring for golf-freaks, og dem som ikke kan vente med at komme ud på golfbanen.

Med Pit Green kan du altid tage et spil i forkostpausen, på den lokale bar eller når du har venner på besøg. Pit Green er så populært og trendy over hele verden, at der bliver afholdt turneringen, mesterskaber og events. Og for at det ikke skal være helt løgn, så bliver der også afholdt verdensmesterskab i Pit Green. Pit Green: ”Premium White Edition Chrome”. Egnet til venstre- og højrehåndet.

Sættet består af : Spilfigur og driftsstiften af kunststof,  skridfast gummisål, 4 galvaniserede zinkpresstøbte køller, bolde af kunststof fyldt med mikro jernkugler, green af polystyren med overflade af fnugtekstil.

Vælg mellem køller i guld eller sølv look..