Varekurv

Ingen varer

Forretningsbetingelser

Priser Alle priser er inklusiv 25% moms.

Ordrebekræftelse/kvittering

Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning eller reklamation.

Fakturaen er også dit bevis på reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude.

Som en ekstra sikkerhed sender vi desuden en ordrebekræftese pr. mail til den indtastede e-mailadresse.
   
Betaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort

Forudbetaling
Ønsker du at benytte forudbetaling kan dette ske via shoppen ved at vælge forudbetaling når man har bestilt.

Levering
FantasiKompagnIet betaler fragten, hvis dit køb overstiger 1.200,- kr. Op til 1.200,- kr. andrager fragten fra 67,- kr. (Post Danmarks pakketakster pakker op til 5 kg.) Fragt til øvrige lande, kontakt os da venligst.

Leveringer, som efter kundens ønske stilles uden kvittering, er for kundens egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelse.

Vi benytter Post Danmark til vore forsendelser - og alt sendes som pakker, således at varerne altid kan spores, hvis der skulle opstå problemer med leveringen. Undtaget er dog større ting her benyttes en fragtmand til forsendelsen.

Leveringstid:
ca. 1-3 dage i Danmark. Hvis vi har mulighed for det, sender vi det fra dag til dag. Haster det så ring for at være sikker på, at du kan nå at få dine varer til når du skal bruge dem. (andre lande lidt længere tid).


Fortrydelsesret
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Husk at angive dit bankkontonummer, så vi kan tilbagebetale pengene til dig. Du må også meget gerne skrive hvorfor varen returneres.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter, du har modtaget den.

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:

Ordrenummer og/eller fakturanummer - Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.

Personlige oplysninger
Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskablovens betingelser. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.